Friday, January 21, 2011

i'm just an ordinary girl :)

aku tak pandai pakai highheels..

aku tak pakai dress..

aku tak freehair..
aku xde rambut secantik tu...

aku tak pandai bergaya mcm DIA..
sekarang baru aku sedar..
setelah melihat gmbr SI KUCING GEMUK ngn seseorg,,
aku sedar..
i'm not the want that he want :)

DIA dah ada pengganti..
PENGGANTI DIA cantik..bergaya..
Aku just girl untuk dipermainkan..
aku sdar..aku hanya gadis biasa..
aku tak pkai higheels..
aku xpakai dress..
aku x freehair..
aku x pandai bergaya..
aku xde sume tu..

kalau dia mmg nk gadis cmtu,knp hadir dlm hati aku..
knp curi hati aku?knp??
btw...aku tgok gmbr dy dan seseorg amat sweet..sweet sgt2..
rupe2 nya dy nk gadis cmtu..
xpelah..
mgkin aku sekadar tmpt untk dy hilang kn bosan suatu ketika dahulu..
jd aku kene trima hakikat itu..
thnz MLHMN krna bt aku cmni..
thnz a lot..
aku xkn lupa smpai bila2..




No comments: