Wahai Adikku :)

aku smpai je rumah,mak gtaw aku yg adikku dh BERHENTI SEKOLAH..terkejut sgt2 aku nih..aku ingt lepas aku toche dia hri tu sedar lah,rupa2nya pergi seminggu je kelas..aku dh xtaw dh nk bt cmne lg..dh puas ku bg nasihat..dh la spm thun nie..apa nk jd lah dgn adik aku sorg nie..siyes..aku btul2 kesal dgn sikap adik aku yg berfikiran 'pendek'..x mikir pnjg..haish..gram aku..aku dh xtaw nk ckp ape kt dia..last2 aku ckp kat dy,duduk jelah kt kg smpi bila2..keje kt CAR WASH ke..nti bila aku dh ade kereta,aku cuci lah kt CAR WASH dia..dia terus terdiam..x berkata apa2..dia 'start' mtor..terus kuar...xtaw kemana..gggrr!!tension..bia r..mls dh aku nk lyn bdk degil cmtu..aku hrp ALLAH bukak lh pintu hti dy nti untuk berubh,.Amin~aku hny mampu berdoa.. :D

Comments

Ayen Raifs said…
ala relek la bro..slow talk leklok dgn dye.msti dye dgrnye...adik ak pom degil gak yana wei.tp pompuan r..asyik nk couple jer, plajaran terabai..=)..nasihat dye bebaik k..
gadis ungu said…
dh berbuih dh mulut aku nie..btw..thnz a lot :)

Popular Posts