Friday, April 6, 2012

Bowling Tournament..

Hari ni aku dan housemate2 aku join bowling tournament yg di anjurkn uitm..khas untuk non-resident..
tournament tu di adakan di Ampang Bowl,Central Square,Sg,Petani..kedah..
1 team 5 org,RM12/person..2 games...
Housemate aku yg join,Wanie,Nadia,Kak Ayu..sorg lg bkn housemate,tp kwn kiteorg jgk lah..Anis..
housemate aku yg dua org lagi,Ayu n far ttp dtg untk jd supporters.,,hehe..
Actually,aku tak lah pndai sgt men,..men just for fun!!,,hehe
smpai je kt CS,xsangka lah pulak rmai sgt dak uitm yg join..
sepatutnya 20 team je..tp semalam yg dtg x silap 25 team kot...smbutan yg ckup baik..
segan lak pulak kn bila jmpe classmate,n kwn2 yg len..sumpah segan..
jumpe Kak Maisharah,jmpe Dede..rmai jgk lah yg dtg..
last2..ahhh...bt bodoh je..hehe..
taw tak nme team kiteorg apa??
~PANTAI TIMUR GIRL~
Kak Ayu,Nadia,Wanie,Far,Anis,Me,Ayu..
PTG~~

lalalaa...
kiteorg sume asal pantai timur..sume asal Kelantan,except aku je dr Terengganu..
that's why PTG..hehe
yg x tahan nye,team sebelah kiteorg team staff..
veteran tu..yg dh dewasa dan biasa..
mmg pro giler lh dorg men...strike x pyh nk ckp lh..mmg byk kali..
mmg kecoh duduk sblh dorg..hahaha..
2 games men mmg agak penat..tp best sgt...
team aku yg menyerlah Anis masyitah ngn Wanie..dorg mmg pndai men..
tpt kul5 games hbis..
selepas pngiraan markah,tiba lh pembahagian hadiah..
hadiah di sediakan untk tempat pertama hngga ke-4 shje untk setiap ketogeri lelaki dan perempuan..
dan hadiah untk pemain wanita terbaik dan pemain lelaki terbaik..
Johan bg kumpulan lelaki kompen lh di sandang team sebelah kiteorg tu..
CIK WAN KREW,..mata kalw x silap 1300++ kot..
terbaik kn..pemain lelaki terbaik pom dr kumpulan dorg..lupa lak name..hehe..
team kiteorg x menang pom,..tp beza poit kiteorg dgn tmpt ke 4 tu 5 point je taw,..
team kiteorg 804,tema yg tmpt ke-4 tu 809...not bad lh kn..
pemain wanita  terbaik dr kmpln kiteorg taw.. ANIS MASYITAH...huhu..
heee..wlpn team x menang,we have a lot of fun!!!yeah!!itu yg pntg...


Chelsea vs Liverpool


point for 2nd games..
NN: Nur Nadia
AM: Anis Masyitah
NI: Nurul Izwani
L: Liyana
NI: Noor Idayu

 pemain wanita terbaik secara keseluruhan..
 *Anis Masyitah*


now i wanna to sleep...ngntuk yg teramat + penat...k bai!

2 comments:

Maya Lisa said...

wahhhhh ! tahniahhh ^^ jelesnye, dah lama tak main boling ni ^^ nanti main sama jom ^^

gadis ungu said...

hehe...jom2.. :D