Monday, September 23, 2013

Meet Him..

curi mase sikit update blog...hehehe..
*********

setelah agak lame tak jumpe buah hati, hari rabu lepas aku ke merbok naik bas kul8 mlm..
sampai di sana pukul 5 pagi..
seperti yg dijanjikan, buah hati lh jemput aku kt bus10..
terharu sgt...dh lh smpai awal sblm aku smpai,,
masuk je dlm kereta dpt bunga ros..
sweet kn...heee...



Day 1
mcm bese...pg tu aku pergi kmpus...hntr proposal dlu..setel2 semua...
mls lh nk ckp sal proposal..huhuhu..
************

mlm tu pula..
NS bwk aku pergi makan burger bakar abg burn kt perda..
dh lme mengidam taw nk mkn kt situ..
akhirnya dpt jgk mkn..
meatball terbaik!!heeee...

lepas mkn2 semua, kiteorg pergi sunway carnival..
pergi tgk 2Guns...
actually aku tak kesah pom pergi mn2,asal kn dgn NS je..hee
******

Day 2
ikutkn NS kn nk pergi bukit merah lepas solat jummat..
tp nk bt cmne.. geng2 kelas dia ade jgk pergi time tuh...
mmg xlh aku nk pergi kn..segan kot...heeee..
last2 kiteorg pergi penang... kt batu feringghi..
jalan2 kt pantai..
ambik2 gmbr...
heee....sonok!!!
tak sabar nk hidup dgn dia taw..



********

Lepas solat mgrib, NS bwk aku pergi KampungPelet...
guess what?
ade satu cafe yg sgt2 cantik kt dlm tu..
Puncak Mutiara Cafe...
seriously,,aku tak tahu nk gmbr kn cmne..
tp aku suke sgt2 tmpt tu...
dgn kiteorg mkn tepi kolam...
bwh lampu malap..
can i call this "Candle Light Dinner" ? 
hehhe...pdhl lilin xde pom...
tp siyes...cntik sgt...
cafe dlm taman...heeee...
Thnz a lot for the sweetest moment i never get..
i'm really appreciate.. 






*********

Day 3
Hari ni last aku kt merbok...
mlm dh balik terengganu kul10.30 mlm..
alahai...berat sgt nk tinggal kn NS...
sakit sgt2...
tghri pergi mkn kt tanjung dawai..
ajak kila sekali...
lepas tu dlm kul3 bru gerak ke amanjaya...
tgk Dampak..
lepas tgk dampak kiteorg beli no digi..digi easy..
no beza 1 je...heeee...

********

Sebelum aku naik bas..
dalam kereta..
mmg aku tak tahan kot..sedih sgt2..
berat sgt nk pergi..
dan aku dapat rase...
dia pom berat nk lepas aku..
dy nangis..
terharu sgt...
dear NS..
sayacintakanawaksangat2
Insya-Allah suatu hri nanti kita akan dijodohkan..
Amin...
Thanks for everything NS :)
i love u so much...


No comments: