Friday, January 10, 2014

Moments

Assalamualaikum semua..
setelah sekian lama tak update blog,hari ni baru ade sikit masa nk bermanja2 ngn nlog nie..rindunyer kt blog..
maklumlah sibuk dgn praktikal n thesis...xde mse nk bukak...
Alhamdulillah..skrg semua dh setel..

pada 21 hb 12 hri tu aku ke merbok sekali lg untk hntr final draft report..
pd mse tu Ns pom agak sibuk dgn assgnment2 nyer yg bertimbun2 n mmg xdpt luang kn mse ngn aku sgt..
tp xpe.. 
selepas dy siap sume keje, aku kuar satu hri dgn dy...
okey...ke Penang..
tgk movie n yg paling penting makan burger abg burn kt Perda..
terubat rindu di hati...yelh..dh lme xjumpe kn..hihik..

27/12/13



Pada 1hb 1, hari viva aku...dan hari tersebut jgk hari jadi Nazirul Syahmi...
okey..aku rse lega sgt2 even sblm masuk untk present giler neves,terketar2...
bila dh siap present,terasa sgt2 lega tu..
even ade jgk silap yg aku bt dr noor tegur,aku terima dgn hati terbuka..
dan perbaiki sebaiknyer untk hntr final report..
the best felling ever okey!!
seperti biase lh ns sentiasa bg smngt kt aku...
lepas je present,
kiteorg mkn kt asama thai,cs..
yelh...bsday dy kn...
just simple celebration sb dy pom kne stdy ade next paper next two days...
hrp sgt dy suke...

01/01/14


**tomyam giler pedas,lgsg xleh mkn....pulut mangga best!!heee**



03/01/14





i wish that u get all that u desire,
wish u get success and reach even higher.
u're the reason why i feel so fine 
and i know u are and will remain mine.
what gift shall i give u my love?
when u are the gift of my life!
love u a lot!
Happy birthday sweetheart!



No comments: