Thursday, June 16, 2016

Ao Nang Princeville Resort & Spa di Krabi

Sepanjang 4 hari 3 malam di Krabi, di sini lah kami bertapak. 
Ao Nang Princeville Resort & Spa.
Lokasi resort ni memang sangat strategik dan terbaik sekitar Ao Nang.
Resort nie betul2 depan pantai Ao Nang. Kalau nak shopping ke, makan, money changer, & massage pom senang. Bak kata semua lah senang.Hihi
Yana sangat recommend resort ni. Facilities & makanan memang tip top!!
Resort nie jugak femes sebab Restaurant White Orchid tu dapat pengiktifan halal. So, makan lah tanpa was-was. Makanan dia pom best2. boleh diterima tekak.Hihi.





Sebenarnya tak sangka dapat bilik besar macam nie.. dengan harga murah.. memang sgt berbaloi2..
kalau di Malaysia bilik mcm nie tak tahu lah berapa riban kan.. hihi..
kalau u oll dtg ngn anak2 pom xde hal.. bilik nie kite boleh berlari2 lari..
Paling suke burung dalam sangka tu.. cantik.. romantik gitewww...






Atas meja solek nie ade sediakan air mineral. dorang akan refill setiap hari. coofee maker pom ade..
jajan pom ade... tapi jajan dorang x refill okey.. bilik nie pom ade sedia kan peti kecik taw... ade air kotak sekali dalam tu.. lupa nak ambik gambar..hihi..



Tak di galakkan bukak langsir coklat tu, orang kt luar boleh nampak dalam oiii...



Tv pom ade... tapi semua bahasa siam..haha


Toilet pom besar.. ade bath tub, sinki, n private bathroom. 
Towel setiap hari dorang akan tukar..





Gambar-gambar kat bawah nie pulak gambar aku curi ade Encik Google untuk gambaran untuk korang semua sekitar resort Ao Nang nie.. Layan je lh ye... 


Free wifi!!! Password korang boleh mintak...


Restaurant White Orchid

Keluar je resort akan nampak pantai Ao Nang

Deretan2 kedai, money changer, farmasi..


Okey. Yana rasa cukup setakat di sini dulu.
Next entry yana akan share experience kiteorang kt Island Hopping pulak okey!
Bye :)








No comments: