Skip to main content

Posts

Featured

Percutian Bajet 4 Hari 3 Malam ke Langkawi 2018

Assalamualaikum Semua.. Selamat Hari Malaysia. Seronok kan cuti lama..
Alang2 cuti nie sis sambung update blog pergi langkawi awal tahun nie..
Walaupun dah agak basi, tapi sis cuba jugak update itinerary ke Langkawi pada bulan 4 yang lepas bagi tak mengecewakan sessiapa yang dah pm sis. Maaf agak lambat..
Sengaja pilih Langkawi untuk bercuti awal tahun nie. Kakak & Mak teringin sangat nak pergi.So trip bercuti ke Langkawi kali ni, Yana pergi bersama family kak Ngah & ajak mak sekali. Dalam 5 orang dewasa, 3 kanak-kanak & 2 orang bayi. Itinerary yana sangat2 simple. Kiteorang memang tak pergi pulau sebab ramai budak kecik. So, kiteorang fokus pada 3 tempat sahaja. Langkawi Cable Car, Underwater Wolrd & Langkawi Wildlife Park. Trip yana nie memang macam lawatan sambil belajar untuk kanak2.. hihi.. Trip kiteorang rilek2 je & bajet2 untuk yang nak berjimat cermat macam yana. Tempat makan yang kiteorang pergi semua sedap2 dan yang penting murah okey. Kiteorang memang ta…

Latest Posts

Percutian Bajet ke Bandung