Skip to main content

Posts

Featured

Percutian Bajet ke Sabah 4 Hari 3 Malam

Assalamualaikum semua..  Ke Sabah pula kita kali ini. Walaupun dah agak basi, sambil2 cuti nie curi peluang nak update pasal trip ke Sabah pada bulan 5 tempoh hari. Sebenarnya plan awal, aku hanya husband pergi ke Sabah nie. Tiket pom dah tempah awal2 last year. Beli awal sebab time tu promo air asia. Last minute family in law nak ikut. Kite on kan aje. Lagi ramai lagi jimat. hihihi...
So hari nie yana nak share full cost untuk trip ke Sabah kali ini. Trip kali nie kami pergi 7 orang selama 4 hari 3 malam.  2 hari 1 malam di Kundasang & 3 hari 2 malam di Kota Kinabalu. 
Semua kos nie termasuklah tiket flight, accomandation, hotel & guesthouse, sewa kereta, minyak & bbq. Mostly kos2 yang boleh dibahagi 7 mmg bahagi 7 taw. So, mmg sgt2 jimat. Untuk flight, aku & husband mmg dh book masa promo air asia last year sebab tu murah compare dengan yang lain. 
Untuk tempat tinggal, semasa di Kundasang kami memilih untuk tinggal di Kundasang Guest House. Really recommended sebab…

Latest Posts

Maternity Photoshoot

Day 3 : Safari Tour

Happy Birthday Liyana!!!

Day 2 : Phi Phi Island Tour

Ao Nang Princeville Resort & Spa di Krabi

Bercuti di Krabi - Day 1

Percutian Bajet ke Krabi

Soal Zuriat

LIMA NASIHAT BUAT PASANGAN MUDA

Single to Married!!!