Sunday, July 28, 2013

CFC Tour 2013

Bila dayah tibe2 tanya "yana,dah x aktif blog ke?"....
glurppp....heee...tibe2 nk update kn.
etceli mmg nk update pom cume kne cri mood dlu..heeee..

 21 hb 7 hri tu, aku di temani NS, bersama kakak,abg n abg ipar nyer ke Stadium Shah Alam..
kiteorg ke sane untk tgk game chelsea lwn malaysia..
etceli pd awalnyer aku,NS ngn abg dy je taw..
last2 minute nk hri game tu akak dy pom nk ikut...huhu...
awkward lh jgk nk berdepan ngn akak ngn abg dy tu...
segan sgt2 oiii...tmbh2 aku nie bkn nyer peramah  tmbh2 dgn org yg x biase..
aku nek ktm sorg2 ke serdang dan NS tunggu aku kt sne..
then kite org pergi same2 ke stadium shah alam dri serdang..
smpai lewat jgk lh kt sne tmbh2 jem kn..
last2 beli mknan untk berbuka kt bazar depan stadium je sb kedai kt giant semua penuh..
lps berbuka n solat semua bru kiteorg pergi stadium..
stadium penuh jgk lh..
game start kul9.45 mlm...
xtaw nk gmbr kn seronok yg mcm mne tgk game chelsea lwn malaysia tu..
team chelsea depan mata kot...
even mata aku nie agak kabur nk tgk dorg,tp hepi sgt2 dpt tgk dorg men dpn aku..
tp lampard xmen...dy injured..
torres,mata,luiz ngn oscar pom xdtg sb dorg ade game ngn spain n brazil...
even rmai player first eleven xde,aku ttp hepi...
tmbh2 tgk game dgn org tersyg..hewhgame 
game habis kul11.30..
n the final result chelsea 4-1 Malaysia..
lepas tgk game,kiteorg pergi mkn burger kt burger bakar abg burn..
first time aku mkn...
sdp bak hang...siyes x puas mkn hri tu...teringin nk mkn lg...huhu
lastly,thnz for the night moments... NS..




lepas game bru nk bergmbr kn...huhu





Burger bakar abg burn...


p/s: sy rindu ns sgt2..heee..

Tuesday, July 9, 2013

This way...

Saat hati tertutup rapat untuk menerima seseorang selepas dikecewakan...
Akhirnya seorang insan muncul dan membuka kembali hati ini untk menerima kehadiran cinta..
memang kamu bukanlah insan yang pertama,
tetapi cukuplah kamu menjadi insan yang terakhir dalam hidup saya..
kerana menjadi yang pertama mungkin akan sentiasa dikenang,
namun menjadi yang terakhir akan sentiasa bersama.
Insya-Allah, hingga ke syurga... Amin :)

*NS*

Sunday, July 7, 2013

Classmates

Sudah lama rasenya x update blog... maklum lh busy sgt2 dgn assgnment... skrg final pulak..
pejam celik pejam celik dh dua tahun aku duduk di bumi merbok...
insya-Allah 1hb 8 dh start praktikal..
dlm dua tahun mcm kenangan manis dan pahit aku lalui kat sini....
yg pahit biar lh berlalu,yg manis x akan aku lupakan..
terima kasih kawan-kawan yg sentiasa ada di saat aku memerlukan..
aku takkan lupa korg semua...
i love u all...

pic of us...
 #rumah al-syafiq #lastsem #merbok






Untuk gambar-gambar lain teruskan membaca entri ini :)