Tuesday, April 12, 2011

Moral of the .....

sudah lama rase nya aku x m'update blog ku ini..bkn mls..tp sgt busy kot..mklumlah final dh nk dekat..minggu nie mmg aku sibuk sgt2..tp aku curi jgk ckit mse untuk updates blog yg dh lme menyepi nie..hri ahad aku ade quiz pg2 bute taw..kul8..quiz qmt..mlm pd hri yg sme ade test eco..mmg tension lah jgk kn..QMT mmg x prepare lgsg lah..eco pom stdy cincai2 je sb last minute..konon lh dpt jwb test eco tu sb kuar awal..pdhl lgsg xleh..sume mmbce..mmg r..aku x suke mmbce lor..btw..aku hrp sume okey lah..dan esok aku ade last test sblum final..test QMT..jap ag nk smbg stdy..hehe..

eh..lupa lak..aku nk ckp yg aku dh dpt anak buah..first anak buah taw..kakak aku selamat melahairkan anak sulong nye pd pkul 7.02mlm kelmarin...baby girl..nme x letak lg..x sabar2 nk tgok baby tu..msti cute cm aku kn..haha..gurau2 jela..don't take serious lor..HAHA..nk suh baby tu pnggl aku ape ye?Cik Su ok jgk kn?..hehe..ngde2 lak aku nie..yela..excited 1st time dpt anak buah..haha..

moral of the story aku dpt setakat nie..
#kita seharusnya melihat kesalahan diri kita dahulu sebelum mencari kesalahan orang lain
#positive thinking in everything happen around us
#never loose hope
#jgn pernah imbas kembali apa yg telah berlaku dan menyakitkan hati suatu ketika dahulu
#sekali melangkah ke hadapan,jgn pernah berundur lagi
#Honesty is the best policy


mood:drumstick & cadbury hazel nut :)
jom stdy QMT216

2 comments:

nadbun said...

congrats yana..nanti anak buah tuh boleh kwn ngn anak buah baru aku..hehe

gadis ungu said...

huhu..thnz...