Saturday, May 16, 2015

Pengalaman naik Broga Hills

Finally, tertunai jgk niat dihati nak naik Broga. Alhamdulillah, aku , naz dan ekin smpai di kaki bukit sblm pukul 8pg. Sebenarnya dah agak lewat pukul8 baru nak naik atas kan tp better late than never kn.. hihihi... TF and his team 7.30pg dh start naik dh.. Tapi disaran kan lepas subuh tu dh ade kt kaki bukit,.. bukan apa, nak naik lewat tu boleh, tp agak panas lah kn.. dengan penat nyer lg.. heee... tp aku x mengalah.. aku naik jugak smpai ke puncak ketiga.. xsampai sejam okey kiteorg smpai atas sane.. hoorayyy!! nanti nak pergi lagi.. kalau boleh nk tgok sunrise lak.. heee.. Jom layan gambar..




Puncak Pertama


Puncak Kedua


Finally, Puncak Ketiga dan terakhir!!

i made it!!!














No comments: