Friday, May 23, 2014

My Big Day

Assalamualaikum...
Dah lama rasenyer tak update blog... Alhamdulillah... hari rase nak update blog... bile duduk sorang2 mcm nie.. baru ade feel nk update blog kn... Alhamdulillah...baru2 nie, 19 Mei 2014 yana dgn rasminya grad untk Ijazah Sarjana Muda Pengajian Perniagaan (Kepujian) Perbankan Islam.. walaupun agak kecewa grad dengan tiada bintang, tp yna bersyukur akhirnya dpt tamat kn pengajian ni.. banyak mne kite usaha, byk tu lh kite dpt kn... No pain no gain.. Honestly yana sendiri tak tahu ke mana hala tuju yana selepas ini... sama ade sambung master atau bekerja... niat dihati teringan sangat nak sambung master... tp dengan cgpa yang ade, sememangnya tak layak nak sambung... kalau dpt smbg pom belum tentu dapat hbis kn master tu... bukan x percaya pd diri sendiri... tp tahu dengan kemampuan diri sendiri tahap mana.. kalau tak sambung belajar, kerja pom dh byk apply...tp xde pom yg panggil... hmmm... mgkin xde rezeki lg kn... Apa2 pom, yana tahu, Allah dah rancang segalanya untuk yana... kalau sesuatu itu untk yana, insya-Allah yana akan dapat n akan miliki suatu hari nanti... Hanya satu yana harap, semoga hidup ini diberkati Ilahi.. Amin...

Ape2 pom, terima kasih sgt2 kat Mak kerana sudi datang masa dik na konvo... terima kasih jgk kat kak ngah, abg, n abg ipar turut same dtg meraikan... yna hargai sgt2 kehadiran dorg... even dorg tahu yna grad tanpa bintang, dorg xpertikaikan lgsg... hanya senyuman dibibir mereka... terima kasih buat diri ini rase dihargai dan menitiskan air mata kegembiraan... Maaf yna xmampu nak bg ANC n first class degree,tp insya-Allah, yna akn berusaha lg untk balas budi korang semua dan buat korang rase bangga kt yna nti..... doa kn yna k.. yna syg sgt2 kt korang... from deep in my heart...xde insan yg paling istimewa dalam dunia nie melainkan keluarga sendiri...

Me & my beloved family :)




Untuk gambar-gambar yang lain.. terus kan membaca... :)




 





 




 




My classmates, UiTM Merbok...









**Sekian**




No comments: